Відгуки про нас

Більшість наших проблем із здоров’ям спричинені постійними стресами і “медикаментозним” заліковуванням симптомів, а не справжніх причин захворювання.
Головна  /  Про нас  /  Лікування п'явками відгуки

23.01.2019

Марія Семенівна Стасів . 58 р.

Лише у вашому центрі мені пояснили, що треба головне усувати причину захворювання, а не
симптоми, і ви великий акцент робите саме на харчування і воді, тому завдяки вашим і моїм зусиллям, я
змогла подолати мігрені. Велике вам дякую!

21.01.2019

Марта Яворницька – Ільків. 26 р.

Після тривалого висипання на обличчі шкіра понівечилась і чудовим способом, а саме равликотерапії,
все відновилось . Трохи незвична процедура, але після першої – ми з равликами подружились. Тому точно
буду рекомендувати всім равликотерапію  і ваш центр!

18.01.2019

Інна, 54 р.

Кілька років турбували болі в спині, але після курсу масажів і п’явок , почуваюсь як молода. Тому
величезне дякую Куплевській Л.А. і персоналу за чудовий результат.

14.01.2019

Ігор Ігнатів, 50 р.

Дякую всьому медичному персоналу і окремо Лідії Антонівні за прекрасне ставлення до пацієнтів і
правильний підхід до лікування.

10.01.2019

Руслана, 42 р.

Дякуючи Лідії Антонівні, уникнула операції на вени. П’явки і грамотне лікування допомогло. Тому
хочеться лише подякувати і побажати вам лише здоров’я і наснаги на всі наступні роки!!!

10.01.2019

Катерина Стахнюк
“живе, лікується живим” і цим все сказано…
Професійний підхід лікування, чудові спеціалісти.
 У всьому присустній гуманний розум медицини.

03.01.2019

Дмитро Левицький

Раніше ставлення до нетрадиційних методів було скептичне, але після того як набряк після перелому зійшов на очах при постановці п’явок – думка змінилась. Тому обов’язково звертатимусь до вас ще

10.12.2018

Оксана Бабич

З густою кров’ю боролись все життя, але завдяки п’явці зійшли повністю з медикаментів. Дякуємо Лідії Антонівні і всьому персоналу!

29.11.2018

Марк Ставицький

Велике спасибі Лідії Антонівні за чуйне і особливе ставлення до пацієнтів . Лікар Куплевська -то Лікар з великої букви. Щоразу я спостерігаю як Ви переймаєтесь кожним пацієнтом і викладаєтесь для кожного на всі 100 !!!

Міцного здоров’я Вам Лідіє Антонівно, сили і наснаги у вашій нелегкій праці !!!

Вдячний пацієнт , Марк Ставицький

20.11.2018

Антоніна Сергіївна Брошко

Очень люблю Львов , львовян и медицинский центр Гирудо- Мед. Большое спасибо персоналу клиники и особенно Лидие Куплевской у которой наблюдаюсь уже 5 лет. Всегда слушаюсь советов и назначений столь замечательного доктора . Таблетками практически не пользуюсь , вместо них у меня в аптечке ароматные лечебные травы .Большое спасибо , знакомство с Вами , перевернуло мою жизнь на лучшее

18.10.2018

Ирина Валентиновна Герцман

Всегда приятно познакомиться с умным , талантливым человеком , а если это врач , да еще и мой наставник – в двойне приятней ! Я счастлива обучаться у Лидии Антоновны и очень приятно удивлена от того объема и качества информации , которые я получила на курсах в Гирудо- Мед во Львове. Рекомендую ! Если обучаться – то только у Куплевской Лидии Антоновны !

11.09.2018

Галина, 45 р.

Дякуємо Лідії Антонівні за гуманне ставлення до пацієнтів, бо лише у вашому центрі приділяється багато уваги і роз’яснення до захворювання. Бажаю вам лише здоров’я і наснаги в подальшому

28.08.2018

Наталя, 26 р.

5 років не могли вилікувати висипку на лиці, лише після обширеної консультації Лідії Антонівни і гірудотерапії висипка зникла. Тому однозначно рекомендуватиму друзям і знайомим.

04.07.2018

Ольга Макалюк , 41 р

Вилікувала в Гірудо- Мед ендометріоз. На лікування пішло 2 місяці , ніяких медикаментів , тільки гірудотерапія , трави і гарне харчування . Звичайно багато пити – це основне на чому наполягає Лідія Антонівна . Велике дякую , чемних вам пацієнтів .

14.06.2018

Оля. Хмельницький

Закінчила курси гірудотерапії в Лідії Антонівни . Дуже задоволена  , всім рекомендую.

17.05.2018

Ігор Андрійович .39 р

Дякую лікарю Лідії Антонівні за ефективне лікування . Віддільне спасибі персоналу медичного центру.

15.03.2018

Валентин Георгиевич.55 л

Большое спасибо врачу Лидие Антоновне Куплевской . Лечение у нее помогло мне избежать операции на вены правой ноги. Лечусь теперь только пиявками , травами , поменял рацион питания . Спасибо доктор !

16.02.2018

Наталка ,28 р

Дякую спеціалістам клініки за допомогу . Я перехворіла вітрянкою , в результаті чого на моїй шкірі залишились некрасиві рубці . Лідія Антонівна запропонувала мені курс равликотерапії  ( я раніше вже про це чула) . На моє здивування вже після 3-ї процедури рубці посто розсмоктувались на очах  ,а шкіра ставала гладка , еластична , знову молода 🙂  Загалом я пройшла 10 процедур і страшенно с того задоволена . Всім рекомендую Гірудо-Мед

09.11.2017

Анатолий. Днепропетровск .Курсант Лидии Антоновны

Приношу свою благодарность и уважение учителю и врачу Лидии Куплевской . Курсы гирудотерапии емкие , несут много информации ,есть практика . Я доволен. Рекомендую.

07.09.2017

Карина Владимировна , Харьков .45 л

Моя семья лечится у Лидии Антоновны уже 3 года . Регулярно каждый год мы приезжаем на курорт Трускавец и конечно сразу к Лидии Антоновне во Львов. Врача нам посоветовали как раз в Трускавце благодарные ее пациенты и я в свою очередь хочу поблагодарить за лечение и помощь и рекомендую врача Куплевскую как супер специалиста в гирудотерапии и не только .

05.08.2017

Марія Юрівна Андрусечко , 61 р

Багато років страждаю на цукровий діабет. Дякую Лідії Антонівні за гарне лікування і добре слово .

07.08.2017

Антоніна Сергіївна Карпа, 43 р

Мій син хворий ДЦП. В Лідії Антонівни  спостерігаємось вже більше 10 років. Дякую за чуйність , увагу та професійну допомогу .

12.06.2017

Андрій ,Тернопіль .

Курси гірудотерапії супер . Я вражений від кількості інформації що Лідія Куплевська виклала за 4 дні , Працюю гірудотерапевтом вже 2 роки , але на курсах моє уявлення про лікування пявками дуже змінилося і розширилося. Дуже задоволений , що я тут. Велике дякую і моя повага Лідіі Антонівні Куплевській.

12.04.2017

Оксана Ігорівна,34 р

Лікую п’явками вже 5 міс мігрень. Зарас я вже можу спокійно спати і працювати. напади мігрені бувають тепер дуже рідко . Буду лікуватись поки зовсім не звільнюся від цієї хвороби. Дякую Лідії Антонівні і персоналу клініки

11.03.2017

Вера Ивановна Андушко,49л

Лечились с мужем от гипертонии , лечением очень довольны. Приносим свою благодарность главврачу центра пиявки Лидии Антоновне Куплевской  и ее замечательным помощницам.

21.12.2016

Ирина , Нью-Йорк

Здравствуйте !
заказывала у вас пиявки и я взяла немного на пробу с собой, авось провезу. Провезла. Использовала Вашу упаковку в торфе. Пиявки перенесли полёт просто великолепно. Все до одной живы. Немного переволновалась пока вышла моя сумка в числе самых последних, в то время как первая сумка вышла сразу. Воображение уже рисовало мрачную картину как меня прижмут к ногтю. обошлось!
Теперь о пиявках. Просто шикарные. Ни одного изьяна. Одна в одну. Становятся сразу и без проблем. И в торфе пиявки путешествуют намного лучше, чем в геле.
Я хочу Вам прислать немного соли для пиявок. Если у меня есть такие что срыгивают кровь и становятся узловатыми, я их сажаю отдельно и добавляю эту соль. Помогает. Может, Вы поймёте что это за соль. Хорошая штука. Слать на Ваш адрес клиники?
Надеюсь у Вас всё хорошо. Хай Вам щастить!
Як у вас кажуть,- з Прийдешнім роком Вас!
Ирина.Нью-Йорк

02.12.2016

Белла Моран

Лидия Антоновна! С Наступающим Новым Годом! Благодарю Вас за то, что Вы встретились на моём жизненном пути. Благодаря Вашим знаниям, умению и заботе о здоровье людей, Вы очень помогли мне. Несмотря на три операции, которые перенесла в этом году, чувствую себя подремонтированной на многие годы вперёд. Желаю Вам здоровья и успехов во всем, что наметили сделать в этом году. С уважением и благодарностью Белла Моран.

02.06.2016

Наталья Владимировна, Одесса

Огромное спасибо Юре за красивую пиявочку.Я врач из Одессы.Всегда все отлично.Вовремя отправляют , вся линейка –от косметической до большой.Менеджеру Ярославе отдельное спасибо-очень воспитанная и умная девушка.
Наталья Владимировна. Одесса

15.04.2016

Андрей Васильев, Киев

Лечимся с женой у Лидии Антоновны . Результатами очень довольны. Львов любим , всем довольны. Большое спасибо

25.03.2016

Ирина Андреевна , Одесса

Спасибо большое главному технологу биофабрики Ирине Степановне за очень емкую консультацию по поводу приобретения пиявок. Я и мои коллеги очень довольны и качеством пиявочек и общением с работниками биофабрики

05.02.2016

Анатолий

Хочу оставить свой отзыв о курсах гирудотерапии в ГирудоМед. Я приехал сюда на обучение из Харькова . Меня встретил сотрудник медицинского центра с поезда и отвез в мой заранее забронированный отель “Львов” в центре города и совсем недалеко от места обучения, что очень удобно. Коллектив медицинского центра очень гостеприимный ,в группе курсантов было 9 человек с разных городов Украины , я десятый . Главврач гирудотерапевт Лидия Антоновна Куплевская ,которая проводит курсы, очень приятный образованный и о ч е н ь терпеливый человек . Учились мы 4 дня с пятницы по понедельник . Обучение проходило довольно таки насыщенно ,подробно, с раннего утра до позднего вечера .У нас были свои пациенты , которые к моему удивлению разрешали фактически на себе учиться . Я врач-терапевт ,и должен признаться ,что пиявками лечу уже 4 года , прочитал много литературы на эту тему. Но после обучения во Львове мое виденье и понимание гирудотерапии круто поменялось. Приношу свою личную благодарность врачу Куплевской Лидии и всему коллективу за полученные знания в области гирудотерапии!

P.S.Львов красивейший город , как и его жители! Жаль что я так мало успел побродить здесь , так что если едите на курсы в Гирудо-Мед , имейте ввиду- с пятницы по понедельник гулять не придется ,то-есть погулять можно либо приехав надень раньше или уезжать попозже .

05.01.2016

Елена

Приношу свою благодарность Лидии Куплевской и всему коллективу за мое лечение , поздравляю с Новым годом и Рождеством ! Желаю творческих успехов и крепкого здоровья Вам и вашим пациентам !

22.12.2015

Ірина, 36р

Пройшла в медцентрі повний курс гірудотерапії (10 сеансів) , ендометріоз вилікувала. Дуже дякую колективу Гірудо-Мед за проведену роботу.

16.11.2015

Евгеній, 54 р

Лікую в Гірудо-Мед вени вже 2 роки , на операцію так і не пішов . Дуже щасливий з того . Дякую лікарю Куплевській.

Заповніть дані для купівлі книжки




Заполните данные для покупки книги